onsdag 4 januari 2012

Glimtar från 2011, del 2

Fortsättning på sammanfattningen av året som gick. I juli njöt vi av blomsterprakt, var på familjeläger, åkte omkring till släktingar och vänner, simmade, var på poolparty mm. 
I augusti började vår sjuåring skolan, vi donade på med allt möjligt här hemma och firade villa-avslutning på svärföräldrarnas sommarstuga. Då, sista helgen i augusti, var det så vackert väder och vattnet var ännu så varmt så barnen tog ett sista dopp.I september plockade vi bland annat kantareller och lingon. Vi hade också en stor 35+35-årsfest.I oktober gjorde vi en höstvandring på en myr och en höstlovstripp till södra Finland.I november njöt vi av hösten och femåringen tappade två tänder som vi sedan aldrig såg röken av eftersom han av misstag svalde ner dem då det hände. Det var varmt, vått och mörkt, men mysigt inomhus. Vi var också på en minnesvärd överraskningsfest då min väninna lyckades lura sin man.December fylldes av julfester, julförberedelser och en skön julhelg. Det var fullt upp, men vi hann ändå njuta, och målet att inte ha uppleva julstress uppnåddes med ett par små små undantag.


3 kommentarer:

 1. Löytyipä ihana blogi ja mikä valloittava tulisija keittiössä! Täytyykin tutustua teidän taloon vähän tarkemmin :) Asun itse 1920-luvun talossa ja meilläkin projektia pukkaa...tule kurkkaamaan aamuomenatarhassa.blogspot.com :)

  SvaraRadera
 2. Hej Pia, och tusen tack för kommentaren inne hos mig! Jag upptäckte din blogg precis härom dagen så det var extra kul att just du lämnade ett avtryck efter dig!

  Ni har verkligen ett fint hus, och så mycket charm det är i det! Ert kök... suck, vad vackert det är. Det skulle jag lätt kunna tänka mig att "beama över" till Sverige sådär på studs!

  ha det så bra och god fortsättning på nya året!
  Kram Kristin

  SvaraRadera
 3. AnnaW: Kiitos! Täytyypä tulla kurkkaamaan!
  Kristin: Tack! Gillade ert genuina hus och dina fina bilder, kommer säkert att titta in hos dig ofta.

  SvaraRadera