lördag 21 januari 2012

En bra dag

Vilken skön dag vi har haft! Tycker att vintern visar sig från sin bästa sida nu! Ingen sol i och för sig, men annars de bästa möjliga förutsättningarna för att vara utomhus. Idag har vi varit och skidat hela familjen. Denna gång hade vi tvååringen i den "heimlaga" pulkan istället för på ryggen. Där sov han sött. Efter skidturen blev det bastu och mat hemma, och sedan kaffegäster. Nu väntar vi på att brödet som är i ugnen ska bli klart. Sedan blir det räkor, bröd, aioli och annat smått och gott. Femåringen lyckades få av en stav i spåret idag, så vi får satsa på skridskoåkning imorgon istället. Och så tänkte vi testa på att koka långkok på vedspisen. Älggryta med rotfrukter och svamp. Trevlig fortsättning på helgen till alla som läser detta!
2 kommentarer:

  1. Det konstaterade vi också; härlig vinterdag! Här blev det pulkbacke med vänner och efteråt termosdrycker smörgåsar och bullar på bygget intill backen. Rullning i djup pudersnö från bastun. Jepp, alla fyra :) Hälsningar till alla från oss. M:s mjukiskanin fick nyligen samma namn som er dotter och gissa om den också är just 7 år! ;-P

    SvaraRadera
  2. Tack för dina kommentarer! Ja, det är flera vi borde besöka och tiden bara rinner iväg! Y stressar i skogen och firman vi ska ha att flytta huset vill påbörja redan i maj. Vi hade tänkt riva själva ännu i maj... Nåja, vi får se. Efter det kan man ju åka runt o kolla lite också. Är ju bara påbörjat då vi får huset flyttat!

    SvaraRadera