tisdag 31 januari 2012

Favoritsaken

En av mammorna i ett mammagäng som jag brukar träffa, Anna-Lena som är Vasabladets inredningsbloggare, utmanade igår andra bloggare att berätta om sin favoritsak. Jag tänkte genast på det lilla grå bordet som står i vardagsrummet och ligger väldigt nära hjärtat. Det är ett litet s.k. flickbord som vi köpte av ägaren till ett gammalt ödehus där vi hittade en del möbler för snart tre år sedan. Färgen och patinan är bara så perfekta, vi tvättade bara bordet och lyfte in det i vardagsrummet.


Lådan är extra fin tycker jag!


Vackert patinerad bordsskiva...

6 kommentarer:

 1. Roligt att du också är med i utmaningen! Vilket vackert bord! Jag blir nästan lite avundsjuk på sådana där fynd, jag lyckas aldrig hitta några fina patinerade möbler själv.

  SvaraRadera
 2. Ge inte upp Anna-Lena! Innan du vet ordet av vandrar de mot dig på findit eller någon annanstans!

  SvaraRadera
 3. Oi miten hieno se on! Aurinkoista keskiviikkoa :)

  SvaraRadera
 4. Kristofer Sidenvall2 februari 2012 00:33

  Hej på er! Kul att titta och läsa och OJ, vilket härligt häftigt projekt! Jag vet att du, Pia, berättade om ert gamla hus när vi talades vid på telefon för några år sedan(!) men nu förstår jag nog lite bättre vad det handlar om... Såg startbilden på din blogg här, svårt att tro att det är samma hus och gård. Ha det det bra allihopa. Här i Falun är det lugnt några dagar då resten av gänget är hos mormor och morfar i Hudiksvall så då passar jag på att arbeta här hemma.

  Kram!

  Kristofer

  SvaraRadera
 5. Tack alla för kommentarerna!
  Kristofer: Roligt att du kikade in och tack för julkortet så här i efterskott. Jo det har varit en hel del här med projektet och allt möjligt annat de senaste åren. Det är snart tio år sedan vi senast träffades, konstaterade jag just. Vår yngsta är född i juli 2009, när är er? Kommer ihåg att du skrev att det var på gång samtidigt som jag var gravid också. Vi har ju varit så dåliga på att skicka brev, så nu får ni ju läsa här istället vad vi har på gång! Ha det så bra ni också, och om ni kommer hitåt på orienteringstävlingar eller någonting annat är ni ju jättevälkomna att komma och hälsa på. Ha det så bra och hälsa familjen! Kram!

  SvaraRadera