måndag 4 juni 2012

Ny vecka - nya möjligheter


För ett par timmar sedan var det exakt åtta år sedan jag blev mamma. Otroligt hur tiden går... Dagens bilder är tagna på eftermiddagen då det var riktigt mulet. Senare kom regnet och efter det fick vi en vacker kväll som jag avslutade med en långpromenad tillsammans med en väninna. Skönt! 


Förra veckan var riktigt intensiv. På måndagen sprang jag på stan och skötte ärenden med pojkarna, sedan blev det att plötsligt ordna med barnvakt och rycka in på jobbet och ordna ett litet kalas på kvällen i rekordfart. På tisdag-onsdag avslutade jag ett stooort jobbprojekt samtidigt som andra i familjen sprang på med fotbollsmatcher och diverse annat. På torsdag blev det mammaträff, sedan sen lunch med kollegerna och slutligen en två och en halv timmes bilresa till min guddotter examenskalas och sedan hem tillbaka till midnatt. På fredag blev det att städa huset och förbereda för helgen. Lördagmorgon började vi med skolavslutning, sedan lite matlagning för kvällens kalas, sedan tre examenskalas för A och ett för oss andra och slutligen hade vi kusin-mommo-moffa-fammo-faffa-kalas för vår åttaåring. Veckan avslutades med barnkalas och firande av min pappa som blivit pensionär. Innehållsrik och rolig vecka minsann. Men nu tror jag vi tar det lite lugnare.


Jag har varit lite trött på den långsamma våren, men insåg att en kall vår egentligen passade väldigt bra i och med att maj månad har varit så intensiv med allt möjligt som skall avslutas. Nu får jag varva ner och hinner njuta av att häggen blommar, någonting som jag inte skulle ha hunnit göra i mitten av maj. Den bästa tiden är ju just nu då allt det härliga ligger framför. Nu är jag vårdledig utan deltidsjobb på sidan om i två månader! Ska bli så skönt!

4 kommentarer:

 1. Vilken otroligt vakcer gårdsplan med träd och buskar som ramar in ert vackra hus. Ta det lugnt, livet är till för att levas och närvaro i nuet är något som vi bär med oss.

  SvaraRadera
 2. Oj, kan amn hinna med så mycket på en gång?! :-) Njut av sommaren. Få se om vi lyckas komma ut och titta till ert vackra hus! A bjöd ju oss redan för många, många år sedan...

  SvaraRadera
 3. Og: Tack! Närvaro i nuet är viktigt!
  S: Njut av sommaren ni också! Hoppas ert bygge flyter på enligt planerna. Välkomna hit, vi är sällskapssjuka för det mesta och tycker det är så intressant att prata om gamla hus med folk som har samma intresse.

  SvaraRadera
 4. Hej! Vilket vackert hus, alldeles fantastiskt! Kommer att börja på med ett husprojekt vi med, ett hus i Smedsby från 1856 :) som läget är nu känner vi ingen som gjort ett sådant projekt, därför är alla nya kontakter, tips och tankar välkomna! Om du har tid och lust att tipsa om tex. en kunnig timmerman, får du gärna skriva till mig exempelvis via Facebook :) Mvh Lena Lahti

  SvaraRadera