onsdag 21 mars 2012

Eländiga bobbor och försök till vila

Skrev tidigare om att vi har varit drabbade av angina i vinter. Nu har jag och mellanbarnet tredje kuren mot streptokocker på gång och det känns inte särskilt trevligt. Ska vi någonsin slippa detta? De andra i familjen får sina svar imorgon, få se hur många fler kurer det blir då. Det är si och så med vilan då det hela tiden finns så mycket att göra här hemma. Idag låg jag och försökte vila en stund, men med tre vildingar hemma (storasyster har något virus och toppade 40,2 igår) blev det inte så mycket av den sorten.


Utsikt från viloplatsen. A har travat upp ved i nischen mellan spismuren och den platsbyggda garderoben. Veden ser lätt överarbetad ut vilket beror på att det är snickerispill från A:s jobb.  Linnelakan gillar jag förresten, tycker att skrynkligt är vackert när det är fråga om det materialet ;-).

Mitt fantastiska sällskap. Tänk att det ska vara så svårt att få en skarp bild där alla tittar i kameran... 7 år, 2,5 år och snart 6 år är de.

6 kommentarer:

 1. Siis mahdottoman kaunis pönttöuuni! Harmittaa, kun meidän talossa on säilytetty vain yksi tulisija. Suunnitelmissa on kyllä niitä lisätä jossain vaiheessa...nyt olen varma, että haluan pönttöuunin makuuhuoneeseen, sellainen siellä on joskus ollutkin ;)

  Kivaa viikonloppua teille!

  SvaraRadera
 2. Nämen huvva! Krya på er! Hoppas det ger med sig snart! Vackert hem ni har!

  Kram

  SvaraRadera
 3. AnnaW: Kiitos! Joo kannattaa hankkia se pönttöuuni jossain vaiheessa, kyllä se niin tunnelmallinen on!
  Anna: Vi får hoppas det! Tack!

  SvaraRadera
 4. Låter inte så speciellt trevligt med alla bobbor..KRYA! Men vilka skatter du har där- gillar fotot! Barnen är så söta och verkar trivas med varandra.

  SvaraRadera
 5. Haba: Tack! Jo de trivs med varann och däremellan grälar de "så stickona pyrar".

  SvaraRadera
 6. Vad härligt med vit spis, vita lakan och vit trävägg. Glada barn och ett dynöverdrag som jag känner igen, har likadant själv - köpt på Ikea.

  SvaraRadera