måndag 3 september 2012

Sommarställe!

Vi har gått och skaffat sommarställe! Ganska otroligt och inget vi hade planerat att göra för ett par år sedan. Byn vi bor i har en hel del skärgård och där finns stugor på tomter som arrenderas ut av samfälligheten. Vi förälskade oss i en fiskarstuga långt ute på en av de sista skyddade holmarna. Den och gäststugan är byggda på 1935 och renoverade på 90-talet. Vi ansökte om att få arrendera tomten och köpa huset, och fick till vår lycka göra det. Nedan en bild på stället som jag tog i juli då vi var ute och tittade första gången. Gäststugan ligger bakom och ser ungefär likadan ut som den andra stugan. 
 
 
Den här bilden är tagen i lördags då vi var ute första gången med hela familjen. Det är så charmigt och "äkta" på något sätt där inne och spisen är härlig. Det bästa är att det inte är fråga om något renoveringsobjekt, utan det går att använda direkt. Bryggan är däremot ett rivningsobjekt och skall förnyas helt, likaså utedasset.
 

2 kommentarer:

  1. Fantastiskt ställe! Hur mysigt som helst!

    SvaraRadera
  2. Tack Sabina! Jo det är härligt där, ska bli så skönt nästa sommar och hoppas på lugnt väder ännu någon helg så vi kan ta oss ut!

    SvaraRadera