söndag 13 november 2011

Lampfunderingar

Efter en trevlig helg med bl.a. en lyckad överraskningsfest åt vår vän som fyllde 30 på fredag, en älgjaktsdag för A och en bra dag för mig och barnen hos mina föräldrar på lördag, besök hos goda vänner på lördagkväll samt simning och farsdagsbuffé med A:s släkt idag, sitter jag nu i soffan med en tekopp och spanar efter lampor. Vi är i stort behov av två lampor till grovköket där det är alldeles för mörkt nu på vintern. Tanken är att vi ska flytta kökslamporna till grovköket och köpa nya till köket, gärna som en julklapp åt oss själva. Problemet är bara att hitta de rätta lamporna som inte är för dyra. Industrilampor vill vi ha, och gärna svarta eller mörkgrå. De här från Ellos skulle jag kunna tänka mig, men de känns inte riktigt perfekta. Om någon där ute har något tips på liknande skulle jag bli jätteglad!                            

Vi gillar den här sortens lampor, men just de här känns inte ändå som de riktigt ultimata kökslamporna. Bilder från http://www.ellos.fi/.

2 kommentarer:

  1. Skulle inte den här vara perfekt hos er?
    http://www.villa31.fi/epages/OVK.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20112009-1962/Products/B488020
    Jag är sugen på den själv också, men får den inte riktigt att passa in här tyvärr.

    SvaraRadera
  2. Tack för ditt förslag! Tycker att lampan är fin, men jag skulle helst inte köpa en med två lampor i en eftersom den är svår att flytta runt till andra ställen då den bäst passar över ett långt bord. Såg att det finns liknande "enskilda" lampor, skall fundera vidare på dem.

    SvaraRadera