söndag 8 maj 2011

Morsdag

Det blev ändrade planer för oss den här veckan. Lillebrors spyande på torsdag gjorde att planerna att hälsa på mor- och farföräldrar samt vänner norrut i helgen gick upp i rök. Storasyster och storebror fortsatte med spyandet på fredag, jag hakade på trenden på lördag och A natten till söndag. Blixtsnabb och aggressiv bakterie, helt utslagna var vi men det varade bara några timmar. Det blev lugnt morsdagsfirande här hemma med härliga kort och presenter samt cykelutfärd med picknick i näromgivningen i det härliga vädret. Nu hoppas vi att far i huset ska bli helt i skick. Först hjärnskakning, sedan spysjuka och nu huvudvärk igen. Hoppas återkomma nästa vecka med lite bilder på renoveringsläget. Det har inte gått framåt med stora steg, vi har mest jobbat utomhus och under denna vecka inte alls.

Lycka är att sitta i gräset och äta kex och titta på hästar...

...och få springa på stora ytor
Till vänster storebrors härliga skapelser, en bild på bloggerskan också för dem som inte träffat mig i verkligheten, konstnären beklagade att han inte hunnit rita håret och att det egentliga morsdagskortet var så väl gömt att han inte hittade det på morgonen. Storasyster hade tovat en nyckelring, ritat eget omslagspapper och pysslat ett fint kort.

(Grrr... fattar inte varför bilderna hoppar som de vill igen. Allt ser ok ut när jag skriver, men när jag publicerar hålls de inte på samma ställe trots att alla är centrerade och inställda på samma sätt.)

2 kommentarer:

  1. Nåmen oj då... Det tog er alla, usch. Men skönt att det var kortvarigt i alla fall! Kramar i massor och hoppas vi får ses en annan dag!

    SvaraRadera
  2. Kramar dit till er alla oxå! Hör av mig på nytt när det blir läge för nytt försök!!

    SvaraRadera