måndag 18 april 2011

Tack för awarden


Fick denna utmärkelse av Harmoni i hemmet-Criss och tackar ödmjukast. Det är då min tur att skicka den vidare enligt följande regler:

Denna bloggaward lämnas över till 3-5 av dina favoritbloggar, som har mindre än 100 följare. Awarden går vidare till de du valt ut, genom att du lämnar en kommentar på deras blogg. Berätta för dem att deras blogg är en av dina favoriter och att de har utvalts till Liebster award. Den som får awarden länkar till den person som gav den till dem, och fem avhans/hennes favorit bloggar med mindre än 100 läsare.Fem favoritbloggar som får utmärkelsen av mig:

Alvastinas stuga - Storpysslare och Nordljusförsäljare. Det är alltid trevligt att kolla in vad hon senast har hittat på.
Harmoni i hemmet - Barndomsvännen som finns "långt borta" i södra Finland men som känns mycket närmare då man får gå in här och läsa hennes trevliga vardagsbetraktelser. Hennes blogg är orsaken till att också jag började blogga. 
Juanitas hjärtan - Bekant från studietiden som också är trebarnsmor men hinner med betydligt mer i pysselväg än vad jag gör.
Mamsell Lufolk - Den enda av de här bloggarna som jag inte känner personligen, men imponeras av det här parets husflyttningsprojekt. Allt verkar ske i rätt ordning, enligt konstens alla regler och med stort tålamod, inte riktigt som när vi håller på ;).
Vintage living - Har på känn att Elina kan ha fler än hundra följare, men skickar ändå awarden åt henne. Fem personer i en liten lillstuga som är så oerhört vackert inredd, och ett större gammalt hus under renovering. Gå för all del in och titta om ni missat denna blogg.

1 kommentar: