onsdag 20 april 2011

Rött och vitt...

 ...ska det bli i storasysters rum som håller på och blir färdigt. Försökte göra reklam för det alternativet eftersom det mesta vi har från förr passar in då, och hon gillade mitt förslag. Sängöverkast med blommönster på ena sidan och rödvitt på andra sidan har inhandlats och får ersätta den gamla fleecefilten som blir för liten då sängen ska dras ut. 


Vårt gamla köksbord ska kläs över med en röd vaxduk med vita prickar så att vår pysslare har någonstans att sitta tillsammans med sina kompisar när de ritar, klipper och klistrar. Läxorna får hon också sköta där när det blir dags att börja skolan i höst, det blir inget traditionellt skrivbord i hennes rum, åtminstone inte tills vidare. Bordet saknar förvaring, men tänkte komplettera med en Ikea-lådhurts och en hylla på väggen ovanför bordet. Nu hoppas vi bara på färre mellanprojekt, sidoprojekt och extra projekt så att rummet blir färdigt. Gardinstyg som passar till borde jag också hitta. Jag tar gärna emot tips på fina tyger.


2 kommentarer:

  1. Tusen tack för awarden! Tyvärr är jag för lat för att skicka den vidare, men känner mig ändå hedrad att just jag blev utvald. :) Tack också för den fina motiveringen! Känns nästan som lite väl positivt för att vara sant.

    Roligt att du tittar in då och då. Hade alldeles glömt bort din blogg så bra att jag blev påmind. Ska länka dig så jag hittar tillbaka hit igen.

    Måste också få säga att ni har ett hejdundrande fint hus!! Omgivningen ser oxå fantastisk ut. Skulle vara väldigt intressant att få se mera inne-bilder också, bara som tips. ;)

    SvaraRadera
  2. Tack för dina snälla ord om vårt hus. Har på något sätt svårt att få till stånd inlägg om insidan, läser gärna inredningsbloggar men tycks ha något inre motstånd mot att själv visa upp bilder på huset inifrån. Sen är jag ju inte så bra på att fotografera heller, och det är inte kamerans fel. Har nog tänkt att jag ska börja experimentera men det har inte blivit av riktigt. Få se, kanske det blir något inredningsinlägg snart.

    SvaraRadera