fredag 11 maj 2012

Några bilder av den sena våren hos oss


Nu har vi äntligen fått en ny (gammal) kamera. Vi köpte en begagnat men bytte upp oss ett par modeller. Nu skulle det vara dags att lära sig använda den... Sätter in några överexponerade testbilder från i förrgår då solen sken. Nu är det grått och kallt. En fördel med den kalla våren är att blåsippsblomningen har pågått i en och en halv månad nu. Fast en del av denna tid har sipporna befunnit sig under snötäcket, tyvärr. 


5 kommentarer:

 1. Så vackert! Har ni planterat ut och fått en så fin "matta" av sippor eller hade ni t.o.m. lyxen att de fanns där färdigt?! Vårblommor är det nåt speciellt med! I want! :-)

  SvaraRadera
 2. Vi hade faktiskt lyxen att ha dem här färdigt. Första gången vi var och tittade på huset upptäckte jag massor av blåsippsblad bland löven och åtminstone för mig personligen bidrog dessa till köpbeslutet ;-). Myror sprider blåsippor, så jag är glad för myrorna som finns här och där, än så länge bara utomhus. De har gjort ett gott jobb för vi har tiotals kvadratmeter med blåsippor.

  SvaraRadera
 3. Vau, hur mycket blåsippsblomninger.

  SvaraRadera
 4. M: Javisst är det mycket. Men nu är det slut på den glädjen, men nya blommor på kommande!

  SvaraRadera
 5. Ert hus är fanatstiskt vackert och blåsippsmattan utanför gör det hela ännu bättre. Ser fram emot nästa inlägg i renoveringsresan.
  Ha en bra dag

  SvaraRadera