torsdag 17 maj 2012

Lite somrigare

 
Jag är inte direkt den som varierar inredningen här hemma särskilt mycket, det finns så mycket som är halvfärdigt inrett ännu så jag har inget större behov av att förändra det som är färdigt. Dessutom försöker jag att inte konsumera så mycket, så jag väntar helst tills jag hittar de detaljer jag verkligen vill ha innan jag köper någonting, och gärna får det vara gamla saker istället för nyproducerat. Ett av mina två huvudämnen i min examen är biologi och naturen är ett stort intresse, och därmed även en storfavorit i inredningen.

Nu när sommaren närmar sig har jag ändå kommit till skott med lite "försomring". Idag har vi äntligen fått upp ett par nyproducerade skolplanchbilder som ger en känsla av vår och sommar i vardagsrummet. Klämmorna som de är upphängda med hör till en samling klämmor som A fyndade för något år sedan bland sådant som skulle slängas när en avdelning på hans jobb lades ner. Lite hade de hunnit rosta under sin tid i uthuset, men inte så farligt. Ett par uppstoppade fåglar, en bofink och en lövsångare som jag har haft på mitt jobbskrivbord, fick också komma fram på skänken. Och så ett par pelargoner ännu och plötsligt blev det lite mer somrigt trots att dagen har varit ganska grå. Men varmare har det i alla fall blivit.
  

1 kommentar:

  1. Hej! Nu har jag äntligen hittat/hunnit in här! Tjusiga bilder både utifrån och inifrån och roligt att läsa om vad ni håller på med! -Milla

    SvaraRadera