tisdag 25 oktober 2011

Höstlovet

Ett snabbt, håsigt och dåligt formulerat inlägg för att dokumentera höstlovet, storasyster började skolan idag igen. Vi åkte iväg till södra Finland för att få lite avbrott i rutinerna och träffa vänner. På torsdag var det jobbgrej för mig och Kaisaniemiparken för de andra och sedan middag tillsammans med vänner i Esbo. Det var extra trevligt att träffa deras förstfödde som tog sig ut i världen natten efter att vi besökte dem i somras. Vattnet gick då vi satt på trappan och drack kaffe... Dagen avslutades med kvällsbastu och simning på hotellet.

Följande morgon tog vi det lugnt med utdragen hotellfrukost, sedan Ikea, ett par små delikatessaffärer i Borgå och sedan en skön kväll med bl.a. nepalesisk mat, bastu och simning tillsammans med goda vänner i Borgå. Och förstås snarvlade vi vuxna in på småtimmarna. Lördag morgon inspekterade vi vännernas bygge och sedan åkte vi iväg till Tammerfors där eftermiddagen tillbringades på Hoplop, och vidare hem på kvällen. Tyvärr blev inte kameran framtagen så ofta, men här till sist några smakprov på hur kul barnen hade det på Hoplop. Stort tack till värdarna!

Igår hade jag nöjet att ha ett gäng trevliga mammor från grannskapet på besök. Det var en bra avslutning på lovet! Nu två månader kvar till jul! 

3 kommentarer:

 1. Tack att ni orkar komma hit "avsides" såpass ofta. Spelet var super förresten och passar hela familjen!

  SvaraRadera
 2. Hej! Vad kul att kika in igen, mycket har hänt sen jag senast hälsade på. Så fint hus!!

  SvaraRadera
 3. C: Tack själv för att ni orkar med oss ;). Kul att spelet gillades!
  S: Kul att du kikade in, ska göra ett återbesök hos dig jag oxå ;).

  SvaraRadera