måndag 5 september 2011

Loppisporslin

Jag är ingen stor loppisfyndare, men i sommar har jag haft turen med mig och hittat en del fint tycker jag. Så nu blir det lite mera loppisfyndsdokumentation. De här fem tallrikarna hittade jag för två euro per styck, och jag har också en sjätte på kommande som min faster hittade åt mig. Det är Arabias tallrikar, men jag vet inte vad serien heter. Skriv gärna en kommentarom du vet, att ha namnet skulle kanske öka chanserna att hitta fler tallrikar. Jag gillar de små blommorna och den vackra kanten med upphöjningar. Såg liknande på Juthbackamarknaden, men de var naturvita till färgen.
3 kommentarer:

 1. Hejsan! Om du vill får du hämta en award från min blogg!

  SvaraRadera
 2. Hejsan!
  Nu trillar det ner en pollett för mig...har varit inne på den här bloggen flera gånger och beundrat ert fina hus, men först nu när du kommenterat nåt i Jennys status på FB så klickade jag mig in på din sida och såg din bloggadress där. Kul att du också bloggar! Hoppas vi får träffas på nån mammaträff snart.
  Hälsn. Anna-Lena på Kråknäsvägen :-)

  SvaraRadera
 3. S: Tack, tack!
  A-L: Kul att du hittade hit! Har varit lite dåligt med bloggandet på sistone, men jag ska nog komma igen. Vi ska tro att vi träffas snart!

  SvaraRadera