måndag 24 januari 2011

Ljusare vinterdagar!

Det är härligt att märka att det är så mycket ljusare på morgnarna när vi är ute efter att vi fört storasyster till förskolan. Jag njuter av vintern och tycker det är lyx att ha våren och sommaren framför, de kommer tids nog. Men det är en utmaning att leva och njuta i nuet och inte bara drömma sig framåt i tiden. Byggandet går framåt i små steg. Arbetsrummet väntar på lister och dörrkarmarna har blivit insatta i uthusöppningarna. A har snickrat ytterdörrar till garagedelen och snickerdelen. De har målats ockragula och väntar på montering som förhoppningsvis ska ske så småningom.

Januarisolen skiner över vårt ställe på jorden.

Lekstugan i vinterskrud.

Insatta karmar. Utsidan ska kalkas nästa sommar.

Uthusdörrar, till snickeri-/hobbyrumsdelen.

3 kommentarer:

 1. Snygga dörrar!

  Tror du att A (kanske tillsammans med dig) skulle vara sugen på att visa upp bilder på snickeriet och berätta hur han gick till väga? Vi kör just nu en snickeri-tävling på forumet där jag hjälper till. Tror att dörrsnickeriet skulle passa bra. Ni kan kika här om det skulle vara intressant:

  http://www.byggla.se/Diskussion/Tavling-Snickra-och-Fota/

  /Joel

  SvaraRadera
 2. Jaaa, ljusare och ljusare blir det om morgnarna Lyxiga vintrar sådär väder- och snömässigt numera! Fast visst är man glad då man vet att man har vår och sommar i sikte! Kram på er!

  SvaraRadera
 3. Joel: A är inte så tävlande av sig och dessutom har vi inga bilder från snickeriprocessen så vi får nöja oss med att kolla in andras alster!
  Criss: Ja, tack och lov för fyra årstider! Kram!

  SvaraRadera