söndag 28 augusti 2011

Helgens fröjder

Bloggen har inte dött ut helt... Jag vill gärna fortsätta att dokumentera och lägga upp bilder, tycker att det är roligt att ha en del av vad vi gör sparat på det här sättet. Ska ta mig i kragen och börja fotografera mera snart. Nya rutiner i form av skolstart för sjuåringen och några dagar dagis i veckan för femåringen som varit hemma i ett par år, samt en del annat nytt har gjort att datortiden varit mycket begränsad. Tvååringen fortsätter att vara hemma med någondera av oss. 
I helgen har vi njutit av varma dagar, på A:s föräldrars sommarstuga och hemma i svampskogen. Ett halvt kilo kantareller och en hel del sandsoppar och karl-johan var saldot. För oss som inte är bortskämda med att hitta kantareller var det en stor upplevelse.

Överraskning i skogen
Det udda fotograferingsstället beror på ljusbehovet

Villaavslutningskväll

2 kommentarer:

  1. Hääärligt, älskar svamp men har bara hunnit plocka en gång, måste försöka komma iväg till svampskogen ännu! :-) Skön helg!

    SvaraRadera
  2. Säg int annat... Vi vittjade kantarellstället idag igen, men tyvärr var fångsten betydligt mindre denna gång. Men med lite sandsoppar till fick vi ihop till en god sås till älgfärsbiffarna ändå!

    SvaraRadera