lördag 26 februari 2011

Projekt och sidoprojekt

Det här bordet skall bli skrivbord i vårt lilla arbetsrum. Som bäst funderar jag på hur vi ska fixa upp det. A har börjat så smått med att byta ut delar som var sönder. Troligen ska vi måla bordet, trots att jag tycker om ytan som den är. De gamla lådorna fanns tyvärr inte kvar, och eftersom bordet ska få nya lådor skulle det se konstigt ut att inte måla, tror jag. För tillfället känns det som att ett tunt laget med Ottosons pärlgrå linoljefärg skulle vara ett bra alternativ. Goda råd mottages tacksamt om någon som kikar in här har idéer.


Bordet står tillsammans med den här skönheten i vårt nästan färdiga badrum. Den här lilla Norrhammarkaminen ska installeras i badrummet så småningom. Ganska onödigt säkert, men vi kunde inte låta bli eftersom murstocken ändå går igenom det här rummet. Ett litet smycke som vi hittade på Blocket och fick hem ganska smidigt eftersom en Sverigesläkting råkade vara på väg till Österbotten just då i dagarna.

Och så ett par sidoprojekt som byggs lite halvt i smyg för frun. Snöskidor och pulka som är otroligt nödvändiga just nu ;).

2 kommentarer:

  1. Härlig kamin, en sån skulle jag inte tacka nej till! :-) Snygg bordsstomme också, pärlgrått är alltid ett säkert kort.
    Kul om ni tittar in till oss någon gång, vi har inga speciella planer i veckan... förutom att vi fick en liten magsjuk här igår så får se nu om vi blir nedsmittade hela högen...!

    SvaraRadera
  2. Pärlgrått lär det bli! Hoppas bara att bordet blir målat inom detta år...

    SvaraRadera